×
Logo sola.ba
Naslovnica  ›  Blog  ›  SAVRŠENI KUTAK ZA JESENSKO UŽIVANJE

SAVRŠENI KUTAK ZA JESENSKO UŽIVANJE

Prijelazna godišnja doba, uz par jednostavnih detalja i promjena, mogu  biti inspiracija za uživanje vlastitom domu. Za kreiranje vlastitog jesenskog kutka potrebno vam je samo malo mašte i, naravno, fin tepih.

Odlučite se prenamijeniti dio stana ili terase, ne mora to biti velik prostor. Dovoljno je raskloniti i očistiti jedan kutak za tu namjenu bilo da je to prva jutarnja kava u udobnom naslonjaču, čitanje knjige na danjem svjetlu ili pak opuštanje uz tv.

Ukoliko je taj vaš kutak predodređen da bude vaša oaza mira birajte manji, mekani tepih. Boju birajte po vlastitim afinitetima, želite li jednostavnije ili pak življe koje transformiraju prostor. Svi volimo osjetiti mekoću, udobnost i toplinu pod nogama koju nam samo tepisi mogu pružiti. A ako birate one koji su perivi u perilici za rublje ne morate brinuti za mrlje.

Udobni naslonjači, lazy bag ili jastuci za sjedenje na podu idealni su za opuštanje nakon napornog radnog dana. Usmjerite ih prema pogledu u kojem ćete uživati. To može biti pogled na krajolik, na TV ili čak na ostatak stana. 

Stolić ili nekakva polica na koju možete odložiti kavu, čaj ili knjigu je zgodna opcija. Vaš kutak obavezno i dekorirajte jesenskim ukrasima iz prirode. To mogu biti nekakve biljke, drvo pamuka, poneka mala bundeva,suho cvijeće, lampice te svijeće. Dekorativni jastuci i mekana dekica dat će vašem prostoru posebnu notu. Poigrajte se ukrasima koji ne moraju biti skupi a daju osjećaj topline.

Odvažite se kreirati vlastiti kutak idealan za uživanje u jesenskim danima i večerima.

Podjeli s prijateljima