×
Logo sola.ba
Naslovnica  ›  Blog  ›  LUKSUZAN I MODERAN IZBOR -VINILNI POD

LUKSUZAN I MODERAN IZBOR -VINILNI POD

Dugo vremena ga je pratio loš glas zbog plastičnog i umjetnog izgleda, no sada je to potpuno drugačije. Kao rezultat vrhunske tehnologije dobili smo poboljšan pod ne samo izgledom i dizajnom nego i kvalitetom i praktičnošću. 

Ono što čini svaki dom ugodnim i toplim je svakako pod koji odaberete pri uređenju.

Jedna od bitnih stavki kod biranja poda je i taj da pogoduje zdravlju ukućana. Moderni vinilni podovi su ekološki dizajnirani da poboljšaju kvalitetu zraka u vašem domu, a dostupni su u bogatim bojama, teksturama i inovativnom dizajnu koji ističe vaš stil. 

Izrađeni su od sintetičkih materijala i posebno su izdržljivi jer su izrađeni od više slojeva i imaju gustu teksturu. Postoje dvije vrste, to su vinili u rolama (linoleum) i vinilne ploče, koji vjerno oponašaju izgled drveta ili keramike. 

Sa vinil podovima imate bezbroj mogućnosti za dizajn vašeg interijera i niste ograničeni jer je potpuno vodootporan i može se ugraditi u kupaonice, kuhinje, praonice… Uz to je jako ugodan i topao pod nogama.

Za ugradnju vinilnog poda preporuka je pobrinuti se da površina bude ravna i bez pukotina ili izbočina. 

Jedna od prednosti je i pristupačnost jer su puno povoljniji od drvenih, kamenih ili keramičkih podova, te praktičnost jer u slučaju oštećenja možete zamijeniti samo jednu ploču.

Luksuzne vinilne ploče su idealno rješenje za kvalitetan, dugotrajan i moderan pod. Dostupne su kao trake, ploče ili klik sistemi.

Pružaju idealnu toplotnu i zvučnu izolaciju, što je u višečlanim obiteljima s malom djecom i više nego dobro došlo. Otporan je na mrlje i jednostavan za čišćenje tako da uvijek izgleda dobro i svježe. 

Podjeli s prijateljima